Vi har en bredd i anläggningsbranschen!

Mark och anläggning

Vi har stor erfarenhet av markarbeten i samband med byggnation av bostäder.

I mark och anläggnings projekt tillhandahåller vi projektledning samt mät och rittjänster om man önskar. 

Vi schaktar också för tillbyggnader, pooler och anlägger er trädgård med plattsättning och plantering.

 

Vatten och avlopp

Vi arbetar ofta med att schakta och förlägga vatten, spill samt dagvattensystem i både stora och små projekt.

Vi har stor erfarenhet av samt är diplomerade att anlägga enskilda avlopp då vi erbjuder tjänsten projektering och ansökan hos miljöförvaltningen, så ni slipper en massa pappersarbete. 

Rivning och återvinning

Vi utför rivningar av många olika slag, allt från friggebodar och bostäder till industribyggnader och stora betongkonstruktioner. Vi använder oss av hydraul hammare, betongsax och crhusher samt sorteringsgrip. Vi har mycket bra samarbete vad det gäller att återvinna och sortera rivningsmaterialet på ett hållbart och miljövänligt sätt. På bilden till vänster river vi en brandskadad stålbyggnad. Omgivningarna gjorde att vi använde en sax på en hjulburen grävmaskin.

Fiberarbeten

Vi arbetar med fiberförläggning, där vi tillhandahåller tjänsterna projektledning, kabelvisning, schakt/plöjning samt inmätning.

 

Specialtjänster inom fibernät

Vi kan söka rätt på kanalisation*, vare sig den är feldokumenterad eller helt utan dokumentation. Det spelar heller ingen roll om den saknar söktråd, det enda vi behöver är en ände i ett skåp eller en brunn.

Med hjälp av vår sondutrustning kan vi spåra kanalisation från 5/3,5mm och uppåt. När vi har fått fram kanalisationens geografiska läge, kan vi mäta in den med stor noggrannhet.

Vid stopp eller andra problem har vi kamerautrustning där vi kan titta in i kanalisationen och se vad som orsakar problemet.

Alla andra typer av uppdrag i befintlig kanalisation som subkanalisering eller dragning av kabel löser vi utan problem. Jag vill nog påstå att vi har landets skickligaste gäng när det kommer till arbete i befintlig kanalisation.

Har ni problem att rör, slangar och dukter inte finns där ni tror att de finns så är vi bara ett samtal bort och vi hjälper er över hela landet.

* Vad är kanalisation?
Det är rör som har plats för kablar och ledningar. Kanalisation är både själva rören likväl som byggandet av rören.