Om företaget

Nätverk

För att kunna erbjuda våra kunder en helhet i sina markprojekt samarbetar vi med leverantörer inom flera områden så som konsulter, transportföretag, plattsättare, rörläggare, elektriker, trädgårdsanläggare, byggföretag, arkitekter, mättekniker samt grus och makadam.

Arbetssätt

Man kan hyra in oss med eller utan maskin efter timdebitering, då styr man själv helt arbetet. Vi kan samordna arbetet med våra samarbetspartners och köra enligt löpande räkning, då får ni faktura endast från oss. Vi kan även göra hela arbetet till ett fast pris, då lämnar vi en offert kostnadsfritt.

Digitalisering

År 2017 tog vi ett beslut att vi ska bli en del i digitaliseringen av bygg- och anläggningsbranschen för att utveckla vårt företag. Detta har resulterat i att vi nu tillhandahåller projektledning, mättjänster, drönartjänster och stöd vid upphandling via vårt dotterbolag Digitizeit Nordic AB.

Oskarsberg Entreprenad grundades 2009 av Jonas och Per

Vi har arbetat inom verksamhetsområdet i stort sett hela yrkeskarriären. 2009 bestämde vi oss för att göra det på vårt sätt och ända sedan starten har vår önskan varit full flexibilitet. Det har gjort att vi varit lyhörda för våra kunders önskemål och de förändringar och utmaningar branschen har stått inför. Idag ligger vi i framkant vad det gäller digitalisering av bygg- och anläggningsbranschen. Vårt moderna tänkande tar dig från start till mål i ditt projekt.

Jonas och Per

Jonas och Per

Vår första grävmaskin

Vår första grävmaskin

Vår första hjulgrävare

Vår första hjulgrävare